TO DIE FOR


.


EDUCATION


WE ALL FEEL A BIT FUCKED UP SOMETIMES


THE NIGHT IS YOURS

Suttit och tittat lite på kvällen är din på tv4 play. Kan ju säga att jag fällde en tår eller två. Martin, vilken underbar människa! Känslan av att kunna uppfylla någons dröm måste ju vara en av dom mest fantastiska känslorna som finns.

HE MIGHT SELL COKE


REVENGE? NAH, IM TOO LAZY, IM GONNA SIT HERE AND LET KARMA FUCK YOU UP

Detta + ett par svarta jeans fick pryda min kropp idag. 

Kom nyss in, tog mig en till runda på mina lines, blev inte så lång bit, helt slut i benen efter gårdagens runda! (Åkte 1 mil igår, STOLT!)

YEAH


JUST LIVING MY FUCKING LIFE, DO U HAVE A PROBLEM WITH THAT?


I DONT CARE HOW MUCH CLOTHES I HAVE, I HAVE NOTHING TO WEAR

Bättre bilder på kjolen och klänningen jag haffade idag. Riktigt tråkigt att jag inte får med färgen på klänningen, men riktigt fin färg är det. Typ samma färg som på den gröna tröjan jag köpte förra veckan. Hittade en bild på den tröjan på lindexs hemsida och dom hade fångat färgen riktigt bra. Slänger upp den bilden så ni får en bättre uppfattning hur färgen ser ut!


CLOTHES

Är som jag är, efter skolan så drog jag och min fina vän Elin in till stan, köpte en kjol och en klänning inne på gt, lägger in bättre bild sen, ska ut och åka lite inlines i detta fina väder!


BIG DREAMS,GOOD MUSIC & EXPENSIVE TASTE

Haft en riktigt bra helgen faktiskt. Har övningskört en massa, varit hos farmor och farfar(du får ta de lungt farfar så de inte blir ett till besök till de stora vita) och hängt med goa vänner. En väldigt bra helg helt enkelt.


DRIVE

Uppe med tuppen! Nu är det dags för lite övningskörning. Sen har man you me at six på högsta volym, underbart!


NOT TO BRAG

Jag förstår inte hur, men vi kommer iallafall få varsin macbook air nu i höst från skolan. Hur grymt är inte de? IT'S AWESOME! hehe. Vår skola är bra ibland. Förstår ni innebär? Om inte, så ska jag berätta. Detta innebär att jag kommer att blogga stup i kvarten då! Och de är ju riktigt najs. Ska bara införskaffa mig en liten lättare kamera än min stora D90 klump. DÅ kommer bloggen att ligga på top kan jag ju lova er!

THE MORE YOU TALK ABOUT THE PERSON TO OTHERS, THE MORE YOU FALL IN LOVE WITH THAT PERSON, JUST FACTS

SAKNAR HÅRET.SAKNAR NEW YORK. I MISS THE FUCKING USAIF I DIE TOMORROW

 

 


HELLO MY NEW FREINDS

Efter skolan stack jag in en snabbis på Lindex och införskaffade mig dessa 2 fina tröjor. Kostade 149 kr/st så de var ju ingenting! Tyvärr så fastnade inte den gröna färgen på bild, den är mycket mer grön i verkligheten! Inte alls som på bilden, men ska se om jag kanske kan få en bättre bild på den någon annan dag.

CALL MY BLUFF SAY WHAT YOU WANT


COACHELLA

JAG.MÅSTE.DIT.NÄSTA.ÅR


ALWAYS

Att jag alltid i sista sekund ska börja med mina uppgifter. Någon kommer att få sitta uppe väldigt länge! Önska mig lycka till.

 


NOWHERE

// SLEEVELESS SHIRT NOWHERE // SKOR SCORETT // BYXOR TOPSHOP // VÄSKA WALLISFASHION.COM //

INLINES


SINNERS NEVER SLEEP


Helt klart min favoritlåt från You Me At Six senaste album! BEROENDE (klicka på länken för att lyssna på albumet)
ps: någon undrade hur höga skorna jag köpte på skopunkten och hur lång jag är. Skorna är 12cm och jag är 1.69 typ :)

KÉRASTASE

Har försökt skriva ett bra inlägg om denna underbara produkt, men går inte så bra. Så kör bara något kort och enkelt.

Detta serum är himmelskt. Har använt de i flera år och är en väldigt trogen användare. Kommer nog aldrig byta, bästa som har hänt mitt hår när de gäller produkter. Så om ni är sugna på att testa något serum så föreslår jag detta! Går på ungefär 250 kr och helt klart värt varenda liten krona! Detta har räddat mitt hår så att säga.

 


SAY HELLO TO THE GOODBYE

Vi skippar alla ursäkter och börjar med, jag dör. Dessa fina plagg hittade jag inne på Zara förrföra veckan när jag+alla andra ekonomer som går första ring på stagg var på studiebesök i storstaden. Ångrar lite att jag inte köpte något av dom, men dom satt inte precis så jag ville att de skulle sitta. Menmen, what can i do.
Hoppas att alla har haft en bra helg, de har jag iallafall!


<3

Igår bestod kvällen av att jobba på club Nordic, hade riktigt kul! De var tack vare mina fina vänner och dom goa killarna som vi jobbade med, stört sköna.


S.W.A.G


SOMETHING WE ASIAN GOTSHOPAHOLIC

Dessa 3 plagg följde med mig hem igår också. I'm in love with the white west