HOT REDINSPO


SOMMARLOVNAILS


NEW

Har inte kunnat blogga, varför, vet jag inte. Jag har försökt att blogga från mobilen men inläggen har inte velat komma upp. Tror att de är för att blogg.se har gjort om en massa.
Så nu vet ni varför jag inte har bloggat. Ska fortsätta att kolla in allt nytt som dom har ändrat, verkar vara bra uppdateringar dom har gjort iallafall!

BE YOURSELF NO MATTER WHAT. SOME WILL ADORE YOU AND SOME WILL HATE EVERYTHING ABOUT YOU. BUT WHO CARES? IT'S YOUR LIFE. MAKE THE MOST OUT OF IT

Funderar på om jag ska byta namn på bloggen. Har ett rätt så bra namn jag kan byta till, så de lär väl bli ett nytt namn i helgen på bloggen! Fast då får jag nog göra en helt ny blogg, hum. Detta för jag tänka på ett tag.

Om ni vill veta så ska jag börja prov jobba på mitt sommarjobb på fredag, ska bli riktigt roligt. Hoppas bara att jag har hunnit få tillbaka rösten tills dess. I denna stund så har jag ingen röst alls.. Får panik.


MINT GRÖN

IM TOTALY IN LOVE WITH MY SKIRT


JUST HANGING WITH MY GUYS

Igår tog jag mig friheten att åka till ljholm för att spela lite fotboll med några kompisar. Jag kände att jag inte kunde ligga i mitt rum hela dagen och kvällen så de blev som de blev. Hade riktigt roligt, har inte skrattat så mycket på ett tag, kan jag lova! Dock så tog allt lekande och skrikande väldigt hårt på mig, så nu har jag knappast någon röst kvar, haha. Låter som en gammal tant. Tur som är så har min halsfluss nästan försvunnit helt och de är underbart. Så i morgon blir de nog skola för min del.
Vad gjorde vi mer igår? Jo, vi grillade lite, Eller de var mesta dels bara Hampus och Ludvig som grillade, haha. Sen runt 11-12 så stack alla hem till Kevin för lite film tittade, Troja blev det. Ingen orkade kolla på hela filmen så vi alla tog oss en liten tur i ljholm. Runt 2-3 tiden så bestämde jag och August att vi skulle ta våra moppar och köra hem, var helt slut. Nehe, nu ska jag ta mig en liten tupplur innan jag går och duschar.

 


I DON'T WANT JUST ANYBODY TO HOLD, I WANT YOU AND YOUR BEAUTIFUL SOUL

 

 


NISSE

Idag har denna lilla sötsak gjort mig sällskap här hemma. Han har gjort min dag så mycket bättre.Synd bara att han inte kunde fått mig frisk, hade ju varit underbart.

 


TO ME YOU'LL BE FOREVER SACRED

(Hur färgen är egentligen)
Har inte så mycket att skriva, bara att jag är sjuk, har gått och fått halsfluss igen, riktigt jobbigt! Men gör de bästa utav det.
Även fast jag är sjuk, så tog jag mig till skolan igår för att titta på triaden mellan Stagg,Kagg och Jenny, gick ju inte så bra som man hade hoppats för Stagg, men vi kom iallafall inte sist.
Efter triaden så gick jag in till stan med några fina vänner och åt lite thai mat. Var inte så speciellt gott.. Mat smakar inget vidare när man är sjuk.
Sen efter de, gick jag och Elin till bikbok där jag hittade lite saker, 2 par shorts och en kjol. 50% på hela butiken så man sparande in någon 100 lapp, alltid bra det. 
Träffade sen Matilda och Hampus och hängde med dom, dom är allt bra dom 2, knasbollar. 
Tog bussen hem runt halv 7 tiden med Hampus, var helt slut sen när jag satt på bussen, märkte verkligen att jag inte mår bra. Höll på att somna när Hampus gick av, haha. Tur att man vaknade till sen när man skulle gå av. 
Förutom de jag fick med mig från bikbok fick jag med mig 2 nya klockor, har letat länge efter en nya klocka som är enkel men snygg och nu hittade jag 2 st, haha. Kanoners! Hann också att springa in på Make up store där fick jag med mig en ny ögonbryns penna och en vässare till den.
Jag fick ihop en liten text ändå, en applåd till han/hon som orkade läsa min onödiga fakta, haha.

WHAT A HELL

Okej, nu är jag riktigt arg. VART FAN ÄR MIN VITA SKJORTA?! Får panik. Hittar den ingenstans! Har kollat igenom alla mina garderober (och då menar jag alla mina och de är 5st) men har inte hittat den någonstans. PANIK. Åh, vet verkligen inte vart den är.. Usch, detta gjorde mig verkligen på dåligt humör. Vart har jag gjort va den? Har jag lånat ut den? Har jag slarvat bort den? Ligger den i någon väska? Har spöket Laban tagit den? Nu ska jag hitta den om de tar hela natten!

Såhär känner jag just nu.

 


WOULD YOU DO IT

 

 


SEE THROUGH

 

 


GREY, ORANGE, WHITE


SO MUCH TO DO

Gud va de är mycket nu den sista tiden. Nu är jag nästan klar med allt i skolan, de ända jag har kvar är ett samhälles prov, italienska prov och ett engelska test, sen är jag KLAR. Wiho. Så på måndag eftermiddag kan jag pusta ut och lägga undan alla böcker. Men som sagt, de är på måndag jag kan göra de, så nu gäller de att plugga, plugga och återigen plugga. 
Nu ska jag ta mig en cola och sätta mig och läsa lite i mina böcker så slipper jag att stressa över de imorgon.