SKOPUNKTEN 399KR

Mina nya älsklingar! Grymt sköna att gå i. Synd att dom inte gör sig så snygga på bild som dom är i verkligheten.
Slänger upp bilder på dom andra sakerna imon.

LOCKED OUT

Som rubriken, jag är utelåst och har ingen aning om vart min pappa har tagit vägen och hur länge han ska vara borta, FUCK


HAPPY


WE WOULD HOLD YOUR HAND

I wanna feel weightless 'cause that would be enough


BONE WILL BREAK METALL


NA NA NAH


westmanshanna. blogg.se

 

 


THAT'S WHAT YOU GET



WE CAN ALL BE FRIENDS

Efter en trevlig helg med min fina kusin Jennifer så sitter jag här nu och pluggar inför mitt juridik prov som jag har på tisdag. Så nu håller jag på att ren skriva allt jag ska kunna till de. Rätt skönt att kunna göra de istället för att sitta och läsa boken flera gånger. Skriver ner just dom sakerna jag ska kunna, skriver ut det, sen sitter jag och läser det. Mycket bättre faktist. För då har jag ändo läst boken och kommer ihåg det mesta, sen så har jag dom större grejerna på papper som jag kan bara sitta och plugga på. Ska bara bli klar med detta, så kan jag slappna av lite iallafall, hehe. 
Imon så är jag ledig, KPT dag imon, skönt. Ska förmodligen till min gamla skola och hälsa på. Sen även plugga då.

ALBIN GROMER


Har fått en ny favvis. Albin Gromer, mysigaste killen ever.

Albin Gromer – För det är du - Alternativ version
Albin Gromer – Tillsammans
Albin Gromer – Här inne hos mig
Albin Gromer – Var min vän
Albin Gromer – Så många gånger - Interlude
Albin Gromer – Hon skjuter mig/Bullets
Albin Gromer – Jag tror på dig

SUCKS TO BE YOU


JAG SKULLE ALLTID VARA DEN


THERE IS ALWAYS A BRIGHTER SIDE


Äntligen så är det helg igen. Den ska spenderas med mina kusiner och skolböckerna. Har även en liten rolig överraskning till er, men kan inte säga något just nu, men snart så!

NEW IN THIS WEEK

Har införskaffat mig lite nya kläder dom senaste dagarna. Den sista tröjan köpte jag i lördags och resten igår. Blir så lycklig när jag shoppar. Hihi. Hinner inte att blogga, har så mycket att göra hela tiden. Men vad gör man. Fick även hem biljetterna till Club Nordic den 7 april i Kalmar, så hör av er om ni är intresserade av en biljett :)

DON'T GO WITH THE FLOW

//SHORTS MODEKUNGEN.SE//TRÖJA KANDEESHOP.SE//LIPSTICK YSL//

YOU ARE DOING IT TO YOURSELF


FINAL DAY

//JACKA GINA TRICOT//TSHIRT H&M//BYXOR GINA TRICOT//SKOR CONVERSE//

Går dagens klädsel. Inte blivit så mycket bloggande i helgen. Har knappast varit hemma och inte suttit vid datorn så därav blir bloggen lidande. Får bli bättre med mobilbloggning helt enkelt. Min helg har varit kanon. Hade middag med 3 fina vänner igår kväll. Riktigt trevligt var det. Vi gjorde tacos, mumms. Sen åkte vi även fyrhjuling och kollade på en massa roliga klipp på youtube. Så hela kvällen bestod av massa skratt helt enkelt.

BLACK N' WHITE


MINE

//GINA TRICOT 299KR//

Blev en fika+en runda på stan idag efter en lång skoldag med fina Cilla. Vi satte oss på holmgren och snackade en massa. Sen gick vi till gina tricot så köpte jag klänningen ovanför ( den jag bloggade om igår) Blev lite ledsen i början när jag inte hittade en i min stl, så jag provade en större, men de såg inte alls bra ut. Sen när jag gick ut så såg jag en hängandes precis utanför, fatta vad jag blev glad! Så nu är den min. Vill köpa en massa sommar kläder nu! 
Tänker matcha denna med skinnjacka/jeansjacka och sen ett brunt skärp till, för att få den lite kortare. Den är mycket längre än vad den ser ut!

GT DRESS


LASHES

//KAVAJ WAREHOUSE.CO.UK//KLÄNNING ARITZIA.COM//SKOR SCORETT//

Älskar att sitta och göra massa kollage, satt och gjorde en massa igår kväll. Blev säkert 13 st! Haha. Men tänk er sen i sommar, kontrasten med kavajens färg och solbränd, WONDERFUL

MINTGRÖNT

//TRÖJA ROMWE//BYXOR H&M//VÄSKA OTTENY.COM//SKINNVÄST ROMWE//SKOR H&M//

CHECK THIS OUT!

TYCKER ATT ALLA BORDE TA SIG TID ÅT ATT KOLLA PÅ DENNA VIDEO!

CONVERSE

//CONVERSE 699 KR//
Införskaffade mig ett par nya Converse idag, väldigt behövligt. Speciellt efter att jag råkade ta sönder mina svarta på baksidan av dom.
Tänk er, solbrända ben, shorts och något snyggt linne till. VILL.HA.SOMMAR.NU.

ELEPHANT


BEATS BY DR DRE


Vill bara tipsa er om dessa (ur) grymma hörlurar. Har sett att de är många använder sig av dessa, eller utav detta märke, Beats by Dr. Dre. Dessa är gjorde för Djs som spelar på nattklubbar m.m. Därav de höga prestandan på dom. Och jag skulle inte bli förvånad om ni har sett dom på någon känd Dj eller artist.
En kompis till mig hade ett par från detta märke och dom var hur bra som helst. Ljudet var crazy, kändes som man va på värsta röjpartyt! Sen när man har högsta volymen på dom är de ju väldigt högt, men ljudet skär sig inte. Hur bra är inte de? Menar, jag brukar alltid vilja sitta med högsta volymen när jag sitter och lyssnar på musik, men måste sänka ljudet för att de skär sig så.
Så, hur mycket kostar ett par? Dom är inte biliga kan jag ju säga. Just detta par som jag har på bild här ovanför går på runt 3000 kr, beroende på vart du köper dom. Såg att på Appels hemsida går dom på 3 390 kr medans på NetonNet gick dom på 3 190 kr. 
Men om ni är lika musikgalna som mig och lyssnar på musik hela tiden på din mobil så tycker jag ni kan investerar på dessa godingar, ni kommer inte bli besvikna! Finns även i olika färger, dock beror de på vilken "model" du väljer. Finns ju även dom som inte har någon sladd, istället så går de genom Bluetooth, men självklart så kostar dom en aningen mer! 



GOOD FEELING

Tänkte mig nått i denna stil imorgon, de ska nog funka.

PASTELL BAG


ELLE

Bläddrar lite i Elle om vårtrender. Alltid lika kul. Emma och jag hittade denna inne på Kicks i lördags, men så glömde jag min, så jag tog en till igår när jag var på Hansa igen. Så om någon vill ha något att sitta och titta i och är ändo istan, kolla in på Kicks och haffa dig en!

TURN ME ON


MENY

Äntligen har jag fixat så menyn ligger ovanför bloggen. Gillar inte att ha menyn på sidan av bloggen så jag har haft menyn under bloggen. Men nu ligger den som sagt ovanför blogg. Me like. Nu är bloggen precis som jag vill ha den. Enkel design, stort utrymme för stora bilder, helt perfekt.
KLICKA F5 OM NI INTE SER DEN

ONE TWO TREE

image description
image description
//VERAMODA//
Svarta och vita kommer hem med mig imon. Ska bara hitta den gula i den rätta stl så ska den också få komma hem med mig någon dag.

CUP

Är i blomstermåla och kollar när min kusin Anton spelar fotboll. Riktigt kul! Dom är så små.. Haha. Har blivit lite småkär i en som spelar i Antons lag, Linus heter han. Han typ den minsta i deras lag men han är även den bästa. Dom har bara spelat 2 matcher än och Linus har redan gjort 4 mål! Riktigt duktig kille! 
Slänger in lite bilder senare ikväll från cupen :)


SECOND ONE

Min andra outfit idag eller va man ska säga. Var lite kallt när jag var ute och letade efter min bortsprugna kusin så jag fick byta kläder :) haha, vilken skitunge. Han hade gått iväg till busshållplatsen för att vänta på mig, men när jag kommer så är han inte där. Istället har han stått på bron som är precis bredvid. Haha, vilken sötnos.


TODAAAY

En liten sneak på hur jag såg ut idag. Blev ingen skola för mig idag, mådde inte så bra imorse heller. Men de blev bättre på dagen så de blev en runda på hansa med min fina Emma. Så åt vi på Ikea med, de var riktigt gott! Slänger in lite mer bilder senare!


ALMOST 800

Snart har 800 lyssnat våran första inspelade låt, riktigt kul! Snart så ska vi lägga upp en ny, kommer om 1-2 veckor.

NEON SHIRT

ROMWE.COM
LOVELOVELOVELOVE NEON

BIKERJACKET

NEW IN//GINA TRICOT 599KR//