MONKI


Jag är så himla lycklig! Matte nationellan idag gick faktist bra. Trodde de skulle gå åt skogen, men de gick helt okej. Så de känns som jag kommer bli godkänd! Riktig skön känsla. Hoppas att de går lika bra imon då jag ska ha prov i italienska.
Efter skolan så fick dessa 2 plagga följa med. Tyckte att jag förtjänade att köpa med mig dom. (de första plagget är de jag bloggade om igår) Var även och la undan ett par nya jogging skor med på stadium, men följer med hem imorgon. Juste, var och la undan en tröja på bikbok med, hehe.
Men nu ska kanske ta och öppna böckerna och läsa lite italiano, Ciao!JUST LIKE THE ALPHABET, I COME BEFORE U


NEON SKIRT


GOA GUBBS

Igår så hängde jag med dessa tre grabbar hela kvällen. De var riktigt trevligt! Cyklade först till ljholm med Ludde för vi skulle vara några som skulle grilla på holmen, men de slutade med att alla stack hem nästan direkt, haha. Dumma knott. Så vi drog hem till Ludde och alla skulle  ha hängt med hem till Ludvig, men de slutade med att de bara var jag, Kevin,Basse och Ludde, men de gjorde inget de, de var lika kul ändo.

 


TRUST NO MAN, FEAR NO BITCH


JEWELS

Åh, de är så fint med en massa smycken. Förut så var jag galen i smycken, mesta dels var det ringar. Hade alltid ringar. Nästan en ring (om inte fler) på varje finger, haha. Riktigt galen var jag. Har säkert minst 40-50 st om jag skulle leta reda på alla. Tror att inom en snarast framtid så kommer jag att vara lika galen igen!

YOU COULD BORROW MY ROLLING STONES TSHIRT

DADA LIFE- ROLLING STONES TSHIRT

GO+PLAY

Pappa jag åkte och handlade för ett tag sen. Och när vi ändo var i farten, så åkte vi förbi baronen för jag skulle se om jag kunde hitta en adapter till min locktång (den är från usa så den har ett annat el-uttag) Men tyvärr så måste jag köpa en omvandlare och den går på 300 kr, så jag kände att de inte var någon ide, bättre att köpa en helt ny locktång isånnafall. Efter de så körde vi bort till maxi för att handla, sedan in på expert för dom har utförsäljning så vi skulle se om vi kunde hitta en telefon till min kära far. Och när jag gick in dit så hittade jag ju självklart något också som jag vill ha. Högtalare till min iphone. Tyvärr så var de inte utförsäljning på den.. Var bara på alla demo ex som dom hade. Men vi hittade en telefon till pappa och det var ju bra. Sen när vi var påväg till bilen så gick jag och pratade om högtalaren och om hur mycket jag ville ha den, och precis när vi satt oss i bilen så vände vi och gick tillbaka och kom ut med högtalaren! Bra start på denna underbara långhelg.

TACK VÄRLDENS FINASTE PAPPI♥

PUDER ROSA

Köpte även en svart tshirt, men såg nu när jag kom hem att hon gav mig fel tröja. hade lagt undan en likadan som den vita, men fick någon helt annan... Får åka in och byta den någon dag. Skit också, men kan inte göra något åt det.

Var i skolan idag, men bara under nationella sen tog jag bussen hem. Har ett ord om det, skit. Haha. Jag tyckte att det var lite svårt faktist. Under hörförstålelsen iallafall. Allt gick så himla fort och så stammade dom när dom pratade, riktigt irriterande. Fast de löser sig säkert. Svarade på alla frågor och de är ju bra de :) 
Nu tar jag långhelg, UNDERBART. Nu måste jag också gå och ta med medicin som jag hela tiden glömmer att ta.

MAKEUP

Detta smink är det som jag brukar använda. 
• Ljust puder- MakeUpStore (Blandar den ljusa och den mörka för att få en färg som matchar min hudton)
• Mörkt puder- I.d. bare minerals
• Eyeliner- Isadora waterproof (Använder mig av lite olika, har flera stycken, så jag byter av llite då och då)
• Mascara- Loreál volym million lashes (Även när de gäller mascara så anväder jag olika och även flera olika samtidigt)
• Ögonbryns penna- MakeUpStore 


FUCK DRAMA JUST PARTY20KR GINA TRICOT

Ville berätta att jag för någon timme sen, så skickade jag en ansökan om ett awsome sommarjobb. Helt perfekt för mig. Så nu håller jag tummarna att man får det.
Nu tänkte jag ta en spring runda på springbandet.

BE THE BEST YOU CAN BE


WINE RED AND WHITE


99KR/ST GINATRICOT

NOT OKEY

Kan inte säga mer än HAHA.


YOUR SHIRT HAS TO GO, BUT YOU CAN STAY


Denna fick följa med mig hem idag.. Åh, att jag inte kan låta saker vara. Nu är man nästintill pank igen. Tur att man ska jobba i sommar.

BIKINI

Denna fina och enkla bikini överdel fick följa med hem idag. Även en guldig hårring och ett linne. Längtar så otroligt mycket till sommaren. Att bara chilla vid stranden med härlig vänner och go musik. NICE.

IF YOU LOVE TWO PEOPLE AT THE SAME TIME ,CHOOSE THE SECOND ONE, BECAUSE IF YOU REALLY LOVED THE FIRST ONE YOU WOULDN'T FALLEN FOR THE SECOND- JOHNNY DEPP


BACK

129 kr/st. Finns att köpas på GT. Jag ÄLSKAR ryggen. Den första är mer åt de neon gula hållet, men funkar inte på bild helt enkelt.

MINIONS


ALL OF THOSE FAIRY TALES ARE FULL OF SHIT


STUDS

Suttit och pysslat lite med ett par svarta shorts jag har. Satt fast några runda nitar som jag hade hemma. Ska göra lte mer med dom, men har inte material hemma till de just nu. Måste åka och handla lite krimkrams så man kan pyssla lite hemma när man inte har något bättre för sig.

SMOOTHIE


SO YOU FINALLY CAN WEAR CUTE JEANS SHORTS


GOING UP


BYE BYE

Var och lämnade in min lilla älskling idag, åh vilken ångest jag har nu! Började nästan gråta när jag lämnade in den.. Så nu har jag en låne mobil, en gammal nokia, haha. Fan alltså, vet inte hur jag ska klara mig utan min mobil. De värsta är att jag går och lyssnar på musiken hela tiden och nu kan jag inte göra det. PANIK. Sen alla appar som är inne på dagligen, så som instagram t.ex. Uscha. Men tur så får jag en ny inom 7-10 dagar. Fast det var ju som dom sa, kanske dröjer längre, vem vet...

.